Superb2 CFFB 2.0 TDI
Rozrząd
Olej
Filtry
Płukanka
Ceramizer
Rozrząd jak OEM , olej dobry może motul czy coś co polecisz . Filtry man z węglowym kabinowym . Czekam na PW . Miłego dnia
Motul x-max 0W40 - 5l
Valvoline max live 5W40 - 3x 1l
filtry oleju Knecht , Mann do G7 1,2 tsi cjza 2014r ,Leon 1 1,6 16V bcb 2005r
filtr powietrza do Leona
Myślałem cos od knechta lub mann
filtr oleju w719/30 lub oc 264
filtr powietrza c14 130 lub lx1566
filtr kabinowy zastanawiam czy tym razem nie zmienić na fp2939 lub lak 181 on jest z węglem?
Zbliża się serwis olejowy w mojej Octavii 4x4 1.8T AUM bez gazu, zgodnie z tym co widzę na fakturze poprzedni właściciel wlał Millersa. Szukam więc:
-Olej silnikowy Millers TRIDENT 5w40,
-Płukanka do silnika (preferowana marka: Liqui Moly / Millers),
-Filtr oleju do 1.8T AUM dobrej jakości, ale nie mam uprzedzeń co do firmy - obecnie siedzi MANN,
-Płukanka do układu chłodzenia (mam brązowy płyn, przed wymianą chcę przepłukać układ).
Jeśli chodzi o ilość oleju, to kupię taką ilość, by móc spokojnie wymienić. Może być 5L+1L, bo choć pewnie 5L wystarczy, to wole być spokojniejszy .
Proszę o wycenę
życzę wszystkiego dobrego i pozdrawiam,
Mateusz
paczka leży na strychu gotowa do rozpakowania i montażu gratów również polecam usługi OIL SPA kontakt mailowy super! Czekam za autem dla żony i wtedy na pewno ponownie złoże zamówieni u kolegi
Peugeot 207 1.6 16V VTI 120KM kod silnika EP6 ,rok 2009
- olej 5L raczej Valvoline ENV C2 5W30 ale czekam na inne propozycje
- filtr oleju Mann lub Knecht
- filtr powietrza Mann lub Knecht
- filtr kabinowy Mann lub Knecht
- filtr paliwa - jeśli występuje
Poproszę o wycenę z kosztami przesyłki, może być paczkomat bo nie jest pilne
Jak zawsze szybkie i bezproblemowe zakupy jak chcesz naprawdę szybko, to nie pisz tu, ani pw na forum, tylko bezpośrednio email do sklepu... kontakt telefoniczny również bez problemu, telefon był zajęty - po chwili właściciel oddzwonił... dzięki
Komentarz